6 bai de lux cu o vedere exceptionala

Baia principala dintr-o casa este trecuta de obicei la categoria amanunte si de multe ori importanta ei este lasata la urma. Tot de obicei, baia ramane o incapere fara prea multa lumina si ascunsa cat mai bine vederii exterioare.   Pe langa cateva spa-uri de cinci stele care au oferit bailor o vedere de invidiat chiar si pentru un dormitor relaxant, baia si lumina naturala care intra in aceasta incapere raman doua chestiuni de neconceput impreuna. Nu si pentru cateva apartamente de lux care au facut bai cu o vedere absolut impresionanta.

Cine s-a gandit ca o baie in cada si o vedere fascinanta asupra raului Hudson nu face bine sufletului? ODA Architecture a proiectat o astfel de baie intr-un turn rezidential cu 20 de etaje, de unde se poate arunca din cada proprie o privire lunga catre Manhattan-ul de Vest.

Orasul Pacatelor arata chiar bine din aceasta incapere conceputa de Kudson Interiors pentru apartamentele rezidentiale din Pied-a-Terre. Chiar din baie se poate arunca o privire lunga asupra intregului Las Vegas, in toata splendoarea lui.

Designerul de moda Donna Karan a conceput aceasta baie cu vedere pentru un resort care ii apartine din Insulele Parrot Cay. Marmura si geamurile imense merg manusa pentru o baie cu vedere la mare.

Situata intr-o casa cocotata pe o stanca, baia din imaginea de mai jos poate fi regasita in Pender Harbour, Columbia Britanica. Vederea catre vegetatie si lacul din apropiere poate deveni extrem de relaxanta pentru cei care doresc o baie calda in cada proprie.

Costa Rica, dealurile ei, oceanul albastru si valurile lui poate fi o o experienta accesibila celor care calca in aceasta baie situata intr-o locuinta de lux de pe coasta Guanacaste. Lemnul si gresia au fost elementele de la care Cañas Arquitectos au dorit sa porneasca aceasta experienta mai mult vizuala decat senzoriala.

 

Rezidentii de pe  432 Park Avenue beneficiaza de cea mai inalta cladire din emisfera vestica, dar si de cea mai buna vedere asupra New York-ului. Cu geamuri imense chiar si pentru baile din marmura, cladirea ofera o experienta vizuala unica asupra orasului care nu doarme niciodata.