Andaz Hotel in Singapore

Hyatt Hotels si cativa dezvoltatori locali din Singapore planuiesc sa construiasca o noua capodopere a lumii hoteliere – Andaz Hotel.

Amplasat in districtul Ophi- Rochor din Singapore, hotelul va fi inaugurat in 2017 cu toate cele 340 de camere ale sale, multiple baruri si restaurante, o zona de lounge imensa, sali pentru conferinte, un centru de fitness si spa si chiar o piscina in aer liber. Hotelul va deveni astfel primul Andaz din sud-estul Asiei.

Brandul hotelier Andaz doreste sa se extinda si in aceasta regiune, iar alegerea orasului Singapore nu este intamplatoare, avand in vedere gradul de dezvoltare si expansiune economica pe care micul stat asiatic le are. In cadrul acestui proiect Duo Development, alaturi de Andaz Hotel se va construi o cladire mai mica de 49 etaje in care vor fi amplasate nu mai putin de 600 de resedinte de lux.

Cladirea va fi conectata in subteran direct la o statie de metrou, dar va beneficia si de parcare subterana, gradini suspendate si piscine disponibile la mai multe etaje.  Andaz mai lucreaza la noi locatii in zone precum Munchen, Delhi sau Bali.