Apple iPhone 5S

Apple a lansat in aceasta saptamana noul iPhone 5S insotit de noul sistem de operare iOS7. Modelul de telefon vine cu un ecran tactil de 4 inch si camera foto-video iSight de 8MP prevazuta cu un senzor cu 15% mai mare. Telefonul este dotat cu tehnologia de recunoastere a amprentei Touch ID, cea mai importanta inovatie adusa de noul model.

 

iPhone 5S face mai multe poze la o singura comanda a utilizatorului si o alege pe cea mai buna, Apple sustinand ca se ajunge astfel la o calitate similara cu cele oferite de aparatele foto SLR. Camera va fi capabila sa realizeze clipuri video in slow-motion cu 120 de frame-uri pe secunda. Imbunatatirile aduse de noul iPhone la acest capitol reusesc sa faca din celebrul smarthphone un aparat foto-video semi-profesional.

Noul model va putea fi achizitionat in nuantele de negru, argintiu si auriu iar carcasa va fi din aluminiu. Prevazut cu un procesor mai performant, modelul dispune si de un coprocesor de miscare care sa imbunatateasca functionarea unor aplicatii de fitness si sanatate. Bateria sustine zece ore de convorbire in retele 3G, 250 de ore in stand-by, zece ore de browsing folosind retea LTE sau 40 de ore de ascultat muzica, conform producatorului.