Bentley si Vertu vor face telefoane de lux impreuna

Bentley si Vertu au anuntat un parteneriat prin care vor produce in comun o serie de telefoane mobile de lux. Primul model va aparea in luna octombrie si va urmat de inca patru telefoane mobile care vor ingloba elemente de design specifice brandului Bentley.

Cele doua companii s-au abtinut din a oferi detalii despre telefoanele de lux, insa au precizat ca modelele vor avea un design fara egal, sunt lucrate si finisate manual, abunda de eleganta si integreaza tehnologie de ultima generatie.

In ciuda celor promise mai ales de Bentley, Vertu este recunoscut pentru preturile sale scandaloase la care este comercializat un smartphone, de puterea redusa a bateriei si sistemul de operare Android nesatisfacator.

In ciuda acestor lucruri, Wolfgang Dürheimer, CEO Bentley, se arata optimist: „Noul parteneriat cu Vertu aduce impreuna doua branduri de top de pe piata de lux, definiti prin inclinarea lor catre performanta, lux si satisfacerea clientilor. Colaborarea extinde Bentley pe segmentul de varf al comunicatiilor mobile si ofera clientilor o noua experienta a lumii Bentley”.