Cadoul perfect de Craciun: Un Ford Mustang by Neiman Marcus

Neiman Marcus, creatorul celebrului Christmas Book, anunta pentru 2015 o editie limitata a noului Ford Mustang. Denumit Neiman Marcus Limited-Edition Mustang Convertible, model infatiseaza la exterior o combinatie de trei culori si ja te de 20 inch incaltate de pneurile speciale Nitto NT05. Nu trebuie trecute cu vederea spoilerul frontal din fibra de carbon, pragurile laterale proeminente sau evacuarile speciale. Desi nu au fost prezentate imagini cu interiorul, se stie ca masina dispune de scaune sport, accente din fibra de carbon, o placuta cu numarul individual al exemplarului si emblema Neiman Marcus inscriptionata pe tetiere.

Sub capota, modelul Ford disponibil in cadrul acestei editii speciale, dispune de aportul unui V8 de 5.0 litri care dezvolta 700 de cai putere. Fisa tehnica a masinii continua cu o transmisie manuala etajata in 6 trepte si un sistem de tractiune integrala. Cu acest bagaj, Neiman Marcus Limited-Edition Mustang Convertible promite un timp de acceleratie de la 0 la 100 km de 3,6 secunde.

 

Neiman Marcus anunta ca incepand cu 13 octombrie se va deschide lista de comenzi iar pretul masinii va fi de 95.000 dolari. Totodata, Neiman Marcus anunta ca vor fi disponibile doar 100 de exemplare.