Cea mai scumpa sticla de votca din lume – 3,7 milioane $

Le Billionaire, brand care apartine grupului Leon Verres Luxury, este recunoscut global pentru productia de produse de ultra-lux.  Compania si-a impus un nume pe piata lansand recent votca Le Billionaire, ocazie cu care a stabilit un nou record de pret – 3,7 milioane de dolari sticla.

Bautura este facuta de Leon Verres, cel care a dat numele companiei si omul din spatele unei campanii similare pe segmentul de piata al sampaniilor de lux. Le Billionaire este disponibila in cateva versiuni speciale de sticla, toate prelucrate manual, dintre care distingem albul pur si violetul aprins.

Ambele sticle sunt decorate cu cristale Swarovski si nu mai putin de 3000 de diamante, de unde si pretul colosal pentru o simpla sticla de votca. Bautura este realizata pe baza unei retete rusesti care foloseste cel mai pur si mai bun grau si o apa cristalina, special aleasa.

Chiar si procesul de filtrare se face printr-un echipament prevazut cu diamante, despre care se spune ca lasa apei gustul celebrelor pietre pretioase. O sticla din aceasta bautura unica are o capacitate de 5 litri si un pret record.