S-a deschis cel mai luxos Starbucks din Romania

Presa si vedetele autohtone au fost prezente la inaugurarea Starbucks Reserve Strip Mall. După Londra, Amsterdam și Moscova, București este a patra locație din Europa unde clienții se vor putea delecta cu cafelele din gama Reserve, cafele unice și sofisticate, comercializate și preparate pe loc la Clover. De experiența premium a cafelei se va ocupa, în noua locație, Cezara Carteș, prima campioană a României la proba de Barista, și care o să reprezinte țara noastră la Campionatele Mondiale de barista din Seattle, în aprilie.

Cafelele Reserve au fost degustate aseară de Anca Serea, Oana Roman, Giulia Anghelescu, Bianca Ioniță, Eli Roman, Adina Galupa, Criss Ciobănașu, Diana Enciu, Alina Tanasa, Irina Mohora, Cristina Herea, Camelia Căpitanu, Camelia Bălțoi, Simona Țăranu, Ioana Silistraru, Nono Semen, Sorin Brotnei, Vlad Gherman, Valentin Butnaru, Petre Fumuru, Cosmin Tudoran, precum și de jurnaliști și bloggeri.

Starbucks inaugurează o nouă cafenea în zona Pipera, pe strada Iancu Nicolae nr 67. Denumită Starbucks Reserve Strip Mall, noua locație le oferă clienților, pe lângă clasicele produse Starbucks, o nouă experiență în consumarea cafelei. După Londra, Amsterdam și Moscova, București este a patra locație din Europa unde clienții se vor putea delecta cu cafelele din gama Reserve, cafele unice și sofisticate, comercializate și preparate pe loc la Clover. Fiecare promoție oferă câte două sortimente de cafele, disponibile sezonier într-un număr limitat. Pentru această perioadă a anului sunt disponibile Nicaragua Cabo Azul și Panama Carmen Estate.