Cel mai scump penthouse din lume – 250 mil. $

Piata imobiliara de lux pare sa-si fi revenit in ultima perioada, in contextul in care lista cu cele mai scumpe locuinta s-a schimbat. Cel mai scump penthouse din lume pare sa-i revina noului Tour Odeon din Monaco.

Aflat inca in procesul de constructie pana anul viitor, locatie este destinata in mod special celor super bogati. Fred Schiff de la agentia londoneza Knight Frank sustine ca pretul metrului patrat in Tour Odeon va ajunge undeva la 65.000 de euro.

Dar mult mai spectaculoasa va fi penthouse-ul de la ultimul etaj, care, printre altele, va cuprinde o piscina privata cu ferestre panoramice si tavan masiv. Penthouse-ul amplasat la etajul 49 va fi pus in valoare de piscina imensa, situata la 250 metri deasupra marii. Cei care vor avea prilejul sa calce in acest apartament de lux vor putea folosi topoganul pentru a ajunge in piscina cu vedere la mare.

Cel mai scump penthouse din lume – 212 milioane de dolari – se afla in One Hyde Park din Londra, insa cel din Tour Odeon Monaco va costa, cand constructia va fi inaugurata, circa 250 de milioane de dolari.