Grohe Blue transforma apa de la robinet in apa minerala

Nu ma e un secret pentru nimeni ca cea mai importanta, cea mai mare si cea mai pretioasa resursa de pe Pamant este apa. Apa este si cel mai important consumabil pentru organismul uman si de aceea produsul a devenit atat de diversificat desi la baza este acelasi lichid simplu.

 

Exista fani ai apei plate si fani ai apei minerale. Pentru a preintimpina nevoiele consumatorilor, firma Grohe a gasit o solutie pentru a oferi direct de la robinet apa carbogazoasa.

Folosind un robinet normal, sistemul Grohe Blue ofera in dreapta un control asupra temperaturii si in stanga un control asupra nivelului de carboni din apa. Astfel, prin robinetul special Grohe putem obtine apa plata, apa putin carbogazoasa si apa carbogazoasa. Acest sistem nu face doar viata mai usoara celor care doresc sa plateasca pentru el aproape 4 mii de dolari, dar ajuta si mediul.

Compania germana sustine ca sistemul reduce cu pana la 50% emisiile gazelor de  sera pentru fiecare utilizator comparativ cu consumul apei  minerale imbuteliate.