Smartphone-ul imposibil de hackuit, super rezistent, foarte frumos

Chiar daca piata de telefoane premium a fost acaparata mai ales de iPhone, apar unele produse exclusviste care fac cu ochiul chiar si celor mai infocati fani Apple.

Un astfel de telefon pare sa fie noul Turing Phone (TRI) cu sistem de operare Android. Telefonul nu beneficiaza doar de o structura extrem de solida, dar este si imposibil de hackuit. Gadget-ul pare sa se adreseze in primul rand celor care se tem ca datele personale sa nu fie accesate de oricine altcineva.

Sistemul de autentificare al telefonului creeaza o retea de comunicare protejata care functioneaza ca o insula in fata oricarui pericol de intruziune. Compania din spatele acestui telefon inteligent,  Turing Robotics Industries, incearca sa atraga useri care doresc sa aiba un statut privat, fara sa fie ingijorati ca datele de pe telefon pot fi accesate de oricine altcineva.

Turing Phone vine si cu un design interesant modelat din Liquidmorphium, un aliaj din ziconiu, nichel, aluminiu si argint. Materialul este mai dur decat titanul sau otelul si protejeaza telefonul de orice fel de impact. Modelul beneficiaza de un procesor Qualcomm Snapdragon 801, camera cu 13 megapixeli, amprenta biometrica si diferiti senzori de umiditate si lumina. Turing Phone va fi disponibil din luna august la un pret de circa 800 de dolari.