12 pasi pentru o viata mai activa

Cu totii stim ca trebuie sa facem mai multa miscare – stilul nostru de viata este mult prea sedentar comparat cu cel al generatiilor trecute. Nu este vina noastra. Zilele de munca cu program de la 9 la 17 s-au cam terminat demult si in ciuda faptului ca am avansat destul de mult, din punct de vedere tehnologic, vietile noastre par a fi mult mai incarcate decat cele ale parintilor si bunicilor nostri.

Chiar si atunci cand te motivezi pentru a-ti face un abonament la fitness si incepi sa faci exercitii, nu dureaza mult pana termenele limita si stresul de la munca iti consuma din ce in ce mai mult timp pana ce esti nevoit sa inlaturi fitnessul si exercitiile din programul tau.

Iata cateva trucuri pentru a avea o viata mai activa:

1. Parcheaza mai departe

Aproape toti vrem un loc de parcare cat mai aproape de destinatia noastra. In loc sa cauti mereu acel loc bun de parcare, de data asta opreste masina la cateva strazi distanta. Daca te duci la hipermarket, opreste-te in parcare, dar cauta randurile cele mai indepartate de usa.

2. Urca pe scari

Incearca sa urci pe scari de fiecare data cand situatia permite, oricat de mult. Daca iti este greu la inceput, nu te descuraja. Porneste de la 2-3 etaje pana te obisnuiesti, apoi poti creste numarul lor.

3. Calatoreste pe jos sau cu bicicleta pana la munca

Acest lucru nu este posibil pentru toata lumea, dar daca locuiesti intr-un oras cu putina poluare iar locul tau de munca este relativ aproape, atunci mergi pe jos sau cu bicicleta…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.