4 sfaturi pentru alegerea corectă a bicicletei de fitness pentru acasă

Sportul, indiferent de forma în care este practicat, este vital pentru sănătatea fizică și cea psihică. Vorba aceea: „Mens sana in corpore sano”! Fie că mergi zilnic la sala de fitness, că alergi dimineața sau seara în parc sau pur și simplu faci exerciții fizice acasă, ești pe drumul cel bun către un corp și o minte sănătoase.

Dacă te numeri printre cei ce fac exerciții acasă, dar simți nevoia să modifici intensitatea și dificultatea antrenamentului, atunci ia în considerare varianta achiziționării unui aparat semi-profesional de fitness. Cel mai potrivit este un model de bicicletă de fitness, ales în funcție de propriile tale nevoi (inclusiv financiare), care va fi ușor de amplasat oriunde în casă și care, spre deosebire de alte aparate, are un preț accesibil.

Alegerea unei biciclete de fitness nu este însă chiar atât de simplă. Pe lângă cel mai important aspect, și anume obiectivele tale, există o serie de criterii pe care trebuie să le ai în vedere în procesul de selecție.

4 criterii în funcție de care să alegi bicicleta de fitness ideală

Așa cum spuneam, obiectivele tale sunt cele ce primează în fața oricărui aspect tehnic al bicicletei. În funcție de acestea, criteriile majore de alegere a modelului potrivit sunt grupate astfel:

Slăbire sau menținere

Îți dorești să dai jos kilogramele acumulate în ultimul timp? Bicicleta de fitness de care ai nevoie este cea magnetică. Este modelul cel mai des…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.