5 modalitati sa-ti schimbi norocul in favoarea ta

Oamenii de succes cred in noroc mai mult decat cred in educatie, in creativitate, in investitie sau in alte lucruri asociate cu reusita. Asa reiese dintr-un sondaj publicat in cartea  Business Brilliant potrivit caruia aproape 80% dintre multimilionarii ajunsi la acest statut prin forte proprii sustin ca norocul este important in atingerea succesului, in timp ce numai 20 de procente au spus acelasi lucru despre educatia specializata. In clasa de mijloc, parerile sunt inversate, aproape 63% dintre participantii la sondaj mizeaza pe educatie, si doar 42% cred in noroc.
Norocul a fost studiat si de catre psihologi, care au descoperit ca oamenii care se considera norocosi au un set distinct de obiceiuri si atitudini care ii diferentiaza de cei care se considera ghinionisti. Se pare ca norocul si reusita se sustin reciproc intr-un cerc vicios.
Iata asadar cateva moduri eficiente de a intoarce norocul in favoarea ta:

1. Stabileste-ti obiectivele si concentreaza-te pe ele

Oamenii de succes au mereu obiective bine definite, pentru ca doar asa ei pot identifica fara ezitare o oportunitate atunci cand apare. Norocul surade mereu unei minti pregatite. In plus, daca te incapatanezi sa urmaresti obiective dispersate risti sa ajungi sa te simti lipsit de noroc ori de cate ori unul dintre ele nu se realizeaza. Potrivit unui proverb chinezesc “Pentru o corabie fara destinatie, nu exista vant prielnic”.

2. Actioneaza pentru reusita

Oamenii de succes au mereu o atitudine pozitiva,…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.