5 Remedii naturale împotriva mahmurelii

Ai petrecut o noapte întreagă alături de prietenii tăi și parcă simți deja durerea groaznică de cap ce va apărea în zorii zilei. Sunt însă câteva remedii naturale care vor alunga mahmureala și îți vor calma durerile. Descoperă și tu 5 remedii naturale care te vor face să te simți ca nou după petrecerea de noaptea trecută.

Ce poți să faci pentru a îndepărta durerea de cap ce se lasă pe tâmple după ce ai consumat prea mult alcool:

1. Bananele

Unul dintre cele mai rapide, mai simple și mai sănătoase moduri pentru a alunga o mahmureală este de a face un milkshake de banane, utilizând miere ecologică pentru a-i îndulci puțin gustul.

Banana are un efect calmant asupra stomacului și alături de miere, reface nivelul de zahăr din sânge și în plus, laptele va calma și hidrata perfect organismul epuizat.

2. Rădăcină de ghimbir

Ghimbirul este utilizat de mult timp pentru a combate grețurile și starea de rău de mare sau de mișcare, așa că poate fi folosit fără probleme pentru a trata mahmureala. Prepară o ceașcă de ceai din rădăcina acestei plante și apă fierbinte, adaugă mai apoi sucul de la o portocală și zeama de la jumătate de lămâie peste acestea. Mai apoi, pune o linguriță de miere pentru a îndulci băutura.

3. Miere și lămâie

Poate că deja aceste două ingrediente sunt cunoscute de tine atunci când încerci să tratezi răgușeala sau durerea în gât. Cu toate acestea, mierea și lămâia sunt foarte…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.