6 obiceiuri ale oamenilor curajosi

Daca iti doresti sa fii mai curajos, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa incetezi sa-ti mai proiectezi in minte viitorul ca un esec.
Este nevoie de mult curaj ca sa te gandesti ca viitorul va aduce numai lucruri bune, in ciuda a tot ceea ce ti se intampla in prezent. Dar nimic nu este imposibil, asa ca iata cateva idei despre cum sa te obisnuiesti sa gandesti in acest mod:

Identifica-ti frica si depaseste-o

In spatele oricarei retineri se afla o frica. Multi oameni au lucruri interesante de spus, dar le este prea frica sa vorbeasca din cauza ca ar putea fi respinsi. Cat timp nu spui nimic, nu ai nicio certitudine ca vei fi respins, prin urmare aceasta frica este, sin start, nejustificata.

Ca sa depasesti aceasta frica, gandeste-te ca te-ai adresa unui prieten foarte bun si formuleaza un mesaj simplu si clar.

Fii tu insuti: fa ceea ce-ti place!

Asigura-te ca esti multumit in pielea ta. Accepta cine esti si propune-ti sa te imbunatatesti incontinuu. Nu iti face un obiectiv din a-i multumi pe toti cei din jur.
Daca vrei sa fii cu adevarat valoros, fii original, fii unic, fii mereu bun si sincer cu ceilalti. Nu lasa grijile si problemele sa te afecteze. Razi si fa-i si pe ceilalti sa rada cu tine!

Nu ignora imaginea de ansamblu

Gandeste-te la succesurile tale din trecut – noteaza-le si scoate in evidenta calitatile care te-au ajutat sa ajungi unde esti in acest moment.
Fa o lista cu oamenii care te-au ajutat de-a lungul timpului si fi-le recunoscator pentru ca…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.