8 obiceiuri pentru protejarea tiroidei în mod natural

Dieta și stilul de viață influențează dezvoltarea tiroiditei, o boală autoimună a cărei incidență nu se oprește din creștere.

Îți conduci mașina și brusc, din proprie inițiativă, accelerează brutal și nu o poți opri, un lucru ciudat pentru că în ziua precedentă nu a depășit 20 km / h, chiar dacă ai apăsat pedala de accelerație.

De asemenea, uneori, direcția nu merge bine și încerci să nu părăsești carosabilul. Apoi luminile se sting și rămâi pe întuneric. Se aprind din nou, dar nu funcționează cum trebuie.

La atelier, singura soluție care îți este propusă este adăugarea unui aditiv în combustibil.

În mod similar, dar cu propriul său corp, persoanele suferă adesea, fără să știe, de o patologie numită tiroidita lui Hashimoto.

Această boală provoacă inflamația și degenerarea glandei tiroide, care se află pe trahee, la baza gâtului, datorită atacului sistemului imunitar în sine.

Cum se poate preveni tiroidita în mod natural?

Unul dintre semnele existenței tiroiditei Hashimoto îl reprezintă niveluri ridicate de anticorpi din sânge. Simptomele inițiale pot fi ușoare și difuze, cum ar fi oboseala, constipația, pielea uscată și creșterea în greutate.

După diagnosticarea tiroiditei autoimune, este necesar să se ia hormoni sintetici, dar doza poate fi minimizată prin abordarea cauzelor care contribuie la dezvoltarea acesteia.

Ai grijă de intestin

Toată patologia autoimună se dezvoltată în…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.