9 beneficii ale ceaiului

Ceaiul consumat are multe beneficii pentru sanatate. Indiferent de sezon, ceaiul poate fi o bautura gustoasa, deoarece poate fi servita cu gheata sau fierbinte.

Dar beneficiile sale depasesc cu mult racorirea. Exista numeroase cercetari care arata ca consumul de ceai va poate imbunatati sanatatea.

Cel putin, este un mod aromat de a obtine suficient lichid in corpul dvs. in fiecare zi. In plus, studiile au aratat ca ceaiul poate ajuta la protejarea dintilor si inimii dumneavoastra, precum si, eventual, ajuta la prevenirea cancerului.

Ceaiul verde este cel mai putin procesat si are tendinta de a avea cele mai mari cantitati de polifenoli si singurul tip care contine polifenolul, catechina, motiv pentru care multe studii au fost facute numai cu ceaiuri verzi. Anumite ceaiuri din plante sunt cunoscute pentru valorile lor medicinale, inclusiv calmarea sistemului digestiv.

Iata primele 9 beneficii pentru sanatate ale ceaiului si cateva optiuni pentru ceaiurile delicioase ca sa le incercati:

  1. Ceaiul contine antioxidanti;
  2. Ceaiul are mai putina cafeina decat cafeaua;
  3. Ceaiul reduce riscul de atac de inima;
  4. Ceaiul ar putea ajuta la pierderile in greutate;
  5. Ceaiul poate ajuta sa va protejati oasele;
  6. Ceaiul va poate pastra zambetul luminos;
  7. Ceaiul ajuta la cresterea sistemului imunitar;
  8. Ceaiul va poate ajuta la sistemul digestiv;
  9. Ceaiul va poate ajuta in lupta cu cancerul.

Ceaiul este bun pentru consum – insa, nu in cantitati excesive. Asa ca preparati ceaiuri bune – calde sau reci – si bucurati-va de aromele sale.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.