Actrița Adele Haenel a depus plângere

 Actrița franceză Adele Haenel, cunoscută din pelicula premiată la Cannes „Portrait de la jeune fille en feu/ Portrait of a Lady on Fire”, a depus plângere contra regizorului Christophe Ruggia, pe care l-a acuzat că a hărțuit-o sexual încă de la vârsta de 13 ani, potrivit The Wrap.

Plângerea a fost depusă marți, la aproape trei săptămâni după ce Parchetul din Paris a deschis o anchetă.

Avocații actriței au anunțat, marți, că Haenel, chemată la o audiere în acest caz, a decis să depună plângere, „considerând că este responsabilitatea sa de reclamant și de personalitate publică, având în vedere gravitatea faptelor denunțate și consecințele”.

La începutul lunii noiembrie, Haenel a declarat pentru publicația franceză Mediapart că, în timpul filmărilor pentru pelicula „The Devils”, din 2002, Ruggia ar fi început să îi facă avansuri în mod repetat, inclusiv să o atingă și să o sărute.

După ce pelicula „The Devils” a fost lansată și a început să meargă în turnee de promovare, Ruggia ar fi continuat să îi facă avansuri actriței, creând un mediu „de agresiune sexuală permanentă”.

Toate aceste incidente ar fi avut loc până când actrița a împlinit 15 ani.

Haenel a afirmat că le-a povestit apropiaților despre incidente înainte de debutul mișcării #MeToo (împotriva hărțuirii sexuale la locul de muncă), dar că a decis să vorbească public după lansarea documentarului despre Michael Jackson „Leaving…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.