Ce filme sa mai vezi la cinema in perioada asta

Luna noiembrie se termina si incepe in curand luna decembrie. Zapada deja am vazut-o si frigul deja il resimtim. Tocmai de aceea preferam sa stam in casa sau sa vizionam filme la cinema, la caldurica, impreuna cu prietenii nostri.

Dar ce filme mai ruleaza acum la cinema si merita vazute?

1. Widows – Vaduve

Acest film a avut premiera in Romania pe data de 23.11.2018, adica foarte de curand. Inca ruleaza in cinematografele din tara si deja are o nota foarte buna pe IMDB – 7,5. In aceasta productie cu multa crima si actiune, rolurile principale sunt date femeilor. Astfel, 4 sotii ale unor talhari, ramase vaduve, incearca sa rezolve problemele lasate in urma de acestia, si sa creeze un viitor care sa le surada mai mult.

2. Creed II

Si acest film a avut premiera in cinema la noi in tara in data de 23.11.2018. Productia prezinta o poveste dramatica, dar si de actiune si despre sport. Adonis Creed din primul film Creed incearca sa razbune moartea tatalui sau datorata luptei cu boxeurul rus Ivan Drago. Si cum altfel decat nu luptand cu fiul acestuia, Viktor Drago, rol interpretat de germanul cu origini romane Florian Munteanu.

3. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald(Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald)

O gramada de nume mari apar si in aceasta productie fantastica, de familie si plina de aventuri, aparuta dupa primul film Animale Fantastice. Actori precum Eddie Redmayne, Johnny Depp, Zoe Kravitz, Ezra Miller si Jude Law dau viata personajelor de poveste. Filmul a avut premiera in Romania pe data de 16.11.2018 si inca ruleaza in cinematografele din tara.

4. Overlord

Si aceasta productie de actiune, horror, mister, SF si thriller, a avut premiera la noi in tara. Mai exact pe data de 9.11.2018. In acest film istoric cu actiunea desfasurata in timpului celui de-al doilea razboi mondial, o echipa de soldati americani sunt lasati in spatele liniilor inamice pentru a rezolva o situatie.

Dar ei vor descoperi o grupare de oameni de stiinta nazisti care fac niste experimente terifiante pe localnici.

5. A Star is Born(S-a nascut o stea)

Nu se poate sa nu fi auzit deja de aceasta productie de cinema cu Bradley Cooper si Lady Gaga in rolurile principale. Mai presus de jocul actoricesc, insa, vei asculta piese minunate compuse si cantate de Gaga si Cooper. Este vorba de o melodrama romantica cu nota 8,2 pe IMDB.

Acest film a aparut in cinematografele din Romania pe data de 19.10.2018 si inca il mai poti viziona la cea mai buna calitate.

Sursa foto: cinemagia.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.