Maitre Gims are o noua piesa – „Le pire”

In doar cativa ani, liderul formatiei franceze Sexion d’Assaut a devenit unul dintre cei mai populari cantareti din Franta. Si nu numai, daca stai si te gandesti mai bine. Maitre Gims, dupa numele de scena, a lansat album dupa album si piesa dupa piesa. Iar acestea nu au avut succes doar in Hexagon, ci si in Romania sau in Statele Unite ale Americii, de exemplu.

Premiat cu diamant pentru primele sale doua albume solo „Subliminal” si „MCAR”, el pare sa fie aproape de aceeasi realizare si pentru ultimul sau album lansat „Ceinture Noire”.

Cu titluri de piese absolut superbe cum ar fi „Mi Gna” sau „Tous les memes”, pentru care a colaborat cu Vianney, cantaretul Maitre Gims este deja celebru in Franta pentru cantecele sale cu mesaj pentru intreaga lume. In materie de muzica frantuzeasca, el a ajuns demult si pe piata romaneasca muzicala cu piese precum „Bella” sau pentru piesa „Je te pardonne” in colaborare cu alt nume mare din muzica internationala – Sia.

Cea mai noua piesa a sa se numeste „Le pire” si este extrasa de pe albumul care s-a lansat de curand „Ceinture Noire”. In aceasta bucata muzicala impresionanta produsa de Renaud Rebillaud si co-scrisa de H-Magnum, fratele cantaretului Dadju ne face sa ne gandim mai mult si mai bine la raul pe care il creeaza oamenii in lume.

Fiecare dintre versurile cantecului impreuna cu refrenul plin de emotie sunt extraordinare si transmit un mesaj clar: ce am facut noi pentru planeta, cum ne explicam tot raul care s-a petrecut si cum le vom raspunde la intrebari copiilor nostri referitor la poluare si mediul tot mai periculos in care traim.

Melodia „Le pire” alui Maitre Gims este deja pe YouTube si are adunate pana in prezent peste 8 milioane de vizualizari

Daca vrei sa stii mai multe despre cantaretul francez, afla ca momentan se afla in turneul FuegoTour in toata Franta. In seara asta urmeaza a concerta in orasul Montbeliard, in spatiul de concerte si festivitati L’Axone. Pentru informatii si bilete, se poate intra pe site-ul www.fuegotour.com.

Sursa foto: amazon.es

Sursa video: YouTube.com

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.