O fată aproape a sfârșit înjunghiată în gât după ce a fost atacată de un grup de adolescenți

Tragedie fără precedent în cazul unei fetițe de doar 14 ani ce a fost înjunghiată în gât cu o foarfecă de către un grup de adolescenți.

Tânăra, elevă fiind, a fost urmărită de către un grup de 15 persoane. Adolescenții au atacat-o pe fată după care au înjunghiat-o în gât cu o foarfecă. Tragicul eveniment s-a întâmplat în Conventry, Anglia, în urmă cu o zi.

O persoană care se afla în zonă la momentul incidentului a spus că tânăra elevă a fost atacată în jurul orei 18.30 și a oferit mai multe detalii despre cele întâmplate.

„Erau aproximativ 15 copii care o urmareau pe această fată. Au lovit-o de multe ori înainte ca unul din ei s-o înjunghie. Avea răni la gât și la mâini. Ne-am panicat pentru că am vazut că pierdea mult sânge, mai ales în zona gâtului” a declarat unul dintre martori, conform metro.co.uk.

Tânăra a fost găsită pe spațiul dintre două case și a fost dusă de urgență la spital. Medicii au intervenit rapid și i-au cusut rana imediat. Din fericire, rana fetei nu pare să fie un pericol pentru viața acesteia, dar medicii o vor ține sub supraveghere.

Poliția a început să facă deja arestări în privința acestui caz, iar prima suspectă este o elevă de doar 16 ani.

„Am fost chemați de către seviciul de Ambulanță înainte de ora 19:30, pentru că o fată a fost găsită într-o baltă de sânge.

Avea o taietură adâncă în gât, fiind atacată cu o anumită armă, dar nu știm sigur dacă este vorba despre o foarfecă. Se pare că totul a pornit de la o dispută între eleve. Am arestat deja o suspectă” a declarat un ofițer de poliție, conform sursei citate.

Coincidență sau nu, atacul s-a petrecut la doar o stradă distanță de locul în care o altă tânără a fost înjunghiată anul trecut.

Sursa: ciao.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.