Un bărbat transexual a născut, după ce nu ii s-a dat nici o șansă pentru o sarcină

Un bărbat transexual din statul Texas a reușit să nască un băiețel. Wyley Simpson are vârsta de 28 ani și locuiește împreună cu logodnicul său, Stephen Gaeth.

Acesta a început schimbarea de sex din femeie în bărbat la vârsta de 21 ani. Și-a dorit foarte mult un copil cu logodnicul său însă, cu toate că lua testosteron, medicii i-au spus că nu va putea niciodată să nască un copil deoarece nu mai are menstruație.

În ciuda acestui lucru, Wyley a reușit să rămână însărcinat și să poarte o sarcină, veste pe care a aflat-o în luna februarie 2018.

Cu toate judecățile și acuzele ce i-au fost aduse în fiecare zi de către oameni, Wyley a dus până la termen sarcina. Cei doi au un băiețel chiar dacă la început niciunul dintre ei nu s-a simțit pregătit pentru acest pas.

De asemenea, Wyley mărturisește că nu își mai dorește să treacă vreodată prin așa ceva, însă a meritat să suporte toate injuriile și judecățile ce i-au fost adresate atâta timp. Cei doi se bucură de mica lor minune ce s-a născut în Septembrie 2018 printr-o operație de cezariană. Îl cheamă Rowan și este un băiețel foarte sănătos.

Cei doi îndrăgostiți i-au sărbătorit ziua micuțului Rowan care a împlinit 6 luni. Cu toate că Wyley încă are organe reproducătoare feminine, a fost o dorință de-a lui să nască prin cezariană.

„Nu în fiecare zi vezi un bărbat ce poartă un copil în pântec, așa că am primit zeci de comentarii negative. Mi s-a spus că n-o să pot sa fiu niciodată un bărbat, și că bărbații nu pot avea copii, iar toată lumea m-a numit un ciudat” a declarat acesta, conform DailyMail.

Wyley nu poate să alăpteze copilul pentru că a suferit deja operația de extirpare a sânilor și urmează să intre din nou în operație pentru a finaliza tranziția.

Sursa: ciao.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.