Afla din gesturi daca cineva te place

Iti poti da seama ca cineva te place in doar 15 minute. Exista indicii aproape neobservate care arata clar ca cineva are o parere buna despre tine si te doreste. Multe dintre ele sunt exprimate prin limbajul corpului.

Astfel de indicii te pot ajuta in cazul in care o persoana iti este draga, insa nu stii cum sa faci pentru a te apropia de ea. Iar daca detectezi aceste semne la ea, sucesul este garantat.

De exemplu, o persoana care, atunci cand te vede, ridica din sprancene, este bucuroasa ca te vede. Zambetul nu este intotdeauna fals. Daca un zambet este insotit de contactul vizual, atunci el este unul sincer si arata un raspuns favorabil din partea celei/celui care zambeste.

Cand te afli langa o persoana care, in timpul conversatiei, se apleaca spre tine, acesta este un semn al faptului ca te place. In caz cotrar, tendinta va fi de departare de tine.

De asemenea, picioarele spun multe lucruri despre oameni. Daca varfurile acelei persoane sunt indreptate catre tine, acesta este un semn bun. Daca, din contra, ele indica directia usii, atunci nu esti o companie prea placuta.

Privirea si atingerea – elemente cheie

Revenind la privire, este important sa observi daca persoana pe care o placi te priveste mai mult decat pe ceilalti din jur. Daca privirea ei este indreptata spre buzele tale, atunci te place cu siguranta si este atrasa de tine.

Un rol important il are si atingerea. Cand suntem atrasi de cineva, il atingem chiar fara sa vrem. Genul de atingeri care arata dorinta sexuala sunt cele pe antebrat si genunchi. Atingerea parului arata ca persoanele sunt atrase reciproc una de alta, gestul find unul care denota romantism.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.