AG, lucrează în prezent la dezvoltarea unui medicament pentru tratarea Covid-19,

Vienna Insurance Group a investit în compania austriacă de biotehnologie Apeiron Biologics
AG, care lucrează în prezent la dezvoltarea unui medicament pentru tratarea Covid-19, potrivit unui comunicat al companiei.

Fondatorul companiei Apeiron Biologics,Josef Penninger  a avut un rol important în dezvoltarea tratamentului, care este administrat unui grup de pacienţi cu Covid-19 ca parte a unui studiu clinic pan-european.

Cu sediul la Viena, compania Apeiron,  este specializată în descoperirea şi dezvoltarea de imunoterapii inovatoare împotriva cancerului şi medicamente pentru tratamentul bolilor respiratorii. În contextul pandemiei Covid-19, compania se concentrează acum pe dezvoltarea unui medicament pentru combaterea acestei boli. Prin colaborarea cu Apeiron, Vienna Insurance Group vrea să contribuie la lupta împotriva Covid-19, îndeplinindu-şi astfel responsabilităţile sociale asumate.

„Ca asigurători, avem misiunea fundamentală de a proteja oamenii împotriva riscurilor. În contextul actual, sănătatea a devenit principala preocupare, iar una dintre priorităţile noastre ca furnizor de asigurări de viaţă şi de sănătate este să contribuim la protejarea sănătăţii şi prevenirea bolilor. Investiţia noastră în Apeiron reprezintă o opţiune importantă pe termen lung, prin care ne respectăm promisiunea „să protejăm ceea ce contează”, având în acelaşi timp în vedere îndeplinirea obiectivelor noastre economice”, a declarat…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.