Ajuta periajul pe uscat la combaterea celulitei?

Cum ar fi daca cineva ti-ar zice ca exista o metoda minune de a scapa de celulita sau de a-ti imbunatati aspectul pielii? Probabil ai incercat pana acum zeci de metode de a scapa de aspectul de coaja de portocala, dar ai incercat si periajul pe uscat? Daca nu, afla mai multe despre acest tratament pentru piele.

Ceea ce presupune mai exact periajul pe uscat este frecarea pielii uscate cu o perie anticelulita, in mod zilnic. Se pare ca aceasta maniera de a te ingriji sau a te exfolia ajuta pielea sa devina mai neteda, sangele sa circule mai bine si celulita sa dispara mai usor.

Insa asta nu o spunem doar noi. O spun si vedete mari si cunoscute in ale frumusetii, precum actrita Gwyneth Paltrow.

Periajul pe uscat este un tratament prin care folosesti o perie ferma pentru a ajuta la exfolierea celulelor moarte de la suprafata pielii

O perie uscata poate exista in mai multe forme si dimensiuni. Dar de obicei este un instrument cu peri naturali care sunt suficient de moi pentru a trece peste fata si corp. Alteori, o asemenea perie poate avea maner lung cu care sa ajungi mai usor in zone mai greu de ajuns, cum ar fi spatele.

Intrebarea tuturor ar fi: „Exista beneficii reale aduse de periajul pe uscat?

Da. Cel putin din privinta exfolierii. O astfel de procedura de ingrijire a pielii ajuta la imbunatatirea aspectului acesteia, indepartand celulele moarte si dezvaluind adevarata frumusete a epidermei.

Celulita se produce atunci cand ‘buzunare’ de grasime corporala sunt impinse impotriva tesuturilor conjunctive verticale care inconjoara celulele de grasime. Asta pune presiune pe tesuturi, care ajung pana la urma sa impinga grasimea inspre straturile de sus ale pielii.

Insa, periajul uscat ajuta la promovarea circulatiei sangelui si la drenajul limfatic. Iar asta poate ajuta la reducerea inflamatiei si la intarirea tesutului conjunctiv, minimizand starea celulitei.

Insa, trebuie de asemenea cunoscut faptul ca un astfel de periaj pe pielea uscata este cea mai putin eficienta metoda de aplicat daca ai pielea sensibila si usor inflamabila. Adica exfoliind pielea care este deja sensibila si iritata, ai putea face mai rau.

Sursa foto: fucsia.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.