Amplasarea oglinzii – cheia increderii in sine

Oglinzile reprezinta un accesoriu nelipsit din orice locuinta si din pacate multe dintre noi nu le exploatam la potentialul lor maxim si le folosim doar pentru a arunca o privire critica asupra noastra inainte de a iesi din casa. Ceea ce nu stim e ca oglinzile pot fi folosite pentru a da impresia de spatiu intr-o incapere nu tocmai mare sau pentru a aduce un plus de lumina in spatiul respectiv.

Oglinda, din perspectiva efectului decorativ, contribuie la cresterea increderii in sine. Creeaza senzatia de spatiu in apartament, dar reflectarea imaginii fugitiva atunci cand te plimbi prin casa poate sa creeze o stare de bine, sa iti dea energie.

-Instaleaza o oglinda cu rama in holul casei. Este ideala atat pentru a te privi in ea inainte sa iesi din casa sau sa raspunzi la usa, cat si ca indiciu despre cum este decorat interiorul din restul casei. Asigurete ca oglinda va iesi in evidenta si nu va fi eclipsata de un alt element decorativ

-Pacaleste ochiul si da impresia de un spatiu mai mare. Daca ai o camera mai mica si vrei sa o scoti din anonimat atunci plaseaza o oglinda cat mai mare pe un perete si astfel vei da impresia ca spatiul si-a dublat dimensiunea. Ai grija ce asezi in fata oglinzii, pentru ca ceea ce se reflecta sa nu strice estetica camerei.

-Daca ai un hol mai mic, plaseaza o oglinda in marime naturala pe un perete si astfel holul va parea mai lung. De asemeni daca holul este situat langa dormitor poti folosi aceasta oglinda in locul celei din dressing si in acest mod economisesti spatiu.

-Daca ai un tablou favorit, o fotografie pe care vrei sa o vada toata lumea ce intra in incapere sau un element decorativ care nu vrei sa treaca neobservat pozitioneaza o oglinda pe peretele din fata acestuia si in acest mod vei sti ca ti-ai indeplinit obiectivul. Vei avea de doua ori mai multe sanse sa il observe oaspetii tai.

-Pentru a crea o senzatie de adancime bibliotecii, pune in spatele rafturilor cu carti cateva oglinzi. Efectul va fi instantaneu.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.