Angajaţii români crede că economia trebuie repornită cu orice risc

Desi durata şi gravitatea epidemiei de Covid-19 sunt marcate de un grad ridicat de incertitudine, unul din doi angajaţi români crede că economia trebuie repornită cu orice risc şi aşteaptă să se întoarcă la birou în această vară, arată un sondaj BestJobs, realizat pe un eşantion de 1.042 de utilizatori de internet din România.

“Jumătate dintre angajaţii români care au răspuns la un sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs consideră că întoarcerea la birou în această vară este o măsură bună, pentru că economia trebuie repornită cu orice risc. 28,4% nu văd necesară revenirea la birou pentru că lucrează bine şi de acasă, în timp ce 13,5% consideră încă prea riscantă o astfel de măsură”, se arată în sondaj.

Mai mult de jumătate dintre respondenţi (57%), care lucrează acum de acasă, se aşteaptă să se întoarcă la birou în lunile mai şi iunie, în funcţie de evoluţia epidemiei de Covid-19 şi de măsurile care vor fi anunţate de autorităţi, iar 8% spun că nu se mai întorc, ci vor continua să lucreze de acasă. Alţi 11,2% dintre intervievaţi consideră că revenirea la birou ar fi lipsită de riscuri abia spre finalul anului, în timp ce 4% văd acest lucru posibil mai degrabă anul viitor.

In ceea ce priveste printre principalele temeri pe care le au angajaţii odată cu întoarcerea la birou se numără posibilitatea de a lua virusul Covid-19 (49%), dificultăţi în reintegrarea în atmosfera de…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.