Antreprenoriat de success – povestea din spatele unui magazin online

Sursa: Financiarul.ro.

Extrem de extinsa si din ce in ce mai diversificata, piata de accesorii pentru femei si barbati a cunoscut un boom real odata cu comertul online. Multe dintre afacerile din acest sector s-au concentrat si pe optiunea de a furniza clientilor posibilitatea de a face shopping online, in timp ce alte magazine au dorit sa se axeze doar pe ideea de ecommerce. In aceasta categorie intra si magazinul Madiss.ro care astazi, se poate spune ca si-a gasit locul in nisa de genti dama si de barbati.

Echipa Madiss a pornit la drum cu o dorinta imensa de a oferi doamnelor si domnisoarelor produse aparte in materie de accesorii care sa le scoata in evidenta personalitatea si in acelasi timp, sa aduca acea nota aparte a tinutei. Cu o multime de idei si o putere de munca imensa, au demarat proiectul lor increzatori ca poate mai devreme sau mai tarziu, vor intra in breasla companiilor de profil. Asa cum era de asteptat, aveau sa fata fata unor provocari mai dificile sau mai usoare in vederea consolidarii unui brand nou in materie de accesorii.

Mai intai, au cautat sa colaboreze cu nume mari din industria de accesorii care se remarca prin calitate, materiale exceptionale, varietate si bineinteles, preturi cat mai accesibile, toate la un loc sa trezeasca interesul si curiozitatea clientilor cand au in fata o geanta sau un rucsac dama sau de barbati, de exemplu. În aceasta maniera s-au nascut parteneriate alaturi de Antonio Basile, L&S, Pierre Cardin, Kono, Miss Lulu,…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.