Aromele unisex – parfumeria care șterge limitele

“Limitele persistă doar mintea noastră” – astfel poate fi caracterizat spiritul secolului XXI.  Diferențele dintre moda pentru femei și cea pentru bărbați se pierde pe zi ce trece. Femeile poartă haine bărbătești, în timp ce bărbații împrumută din tendințele modei feminine.

Acest lucru este valabil și pentru lumea aromelor. Fără restricții. Fapt pentru care parfumurile unisex sunt din ce în ce tot mai populare, subliniind stilul individual și farmecul unic al fiecărei persoane, indiferent dacă „îmbracă“ un el, sau o ea.

Un parfum unisex oferă unei femei o siguranță și încredere în sine subtil masculină, iar bărbaților efectul unui elixir dulce și picant, ce le stimulează fantezia. În plus, aroma unisex poate fi împărțită la doi, mirosul fiind diferit la fiecare dintre voi.

Pentru a putea experimenta și înțelege mai bine lumea aromelor atât pentru femei, cât și pentru bărbați, am pregătit o selecție a celor mai bune 7 parfumuri unisex.

 Calvin Klein All

CK All – aroma ce șterge bariera dintre sexe. A fost creat ca un parfum care personifică masculinul și femininul. Cu ceai verde, arome citrice și tente florale, All reprezintă o combinație perfectă pentru el și pentru ea.

Escentric Molecule 01

Excentric, intrigant, discret. Atât de neobișnuit încât vrei să-l ghicești din nou și din nou. Proprietățile Escentric Molecule 01 sunt comparabile cu cele ale feromonilor, fiind o aromă cu adevărat…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.