ASSMB: Regulamentul intern al instituţiei nu are nicio legătură cu regulamentul intern al fiecărui spital administrat de PMB

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti vine cu precizări legate de Regulamentul intern pe 2020, menţionând că acesta s-a reactualizat, a fost întocmit după consultarea cu sindicatul Hipocrat şi a fost aprobat de directorul general al ASSMB.

Într-un comunicat transmis AGERPRES se arată că Regulamentul este al ASSMB şi nu are nicio legătură cu regulamentul intern al fiecărui spital din cele 19 administrate de Primăria Capitalei.

”Regulamentul intern al ASSMB (…) nu reglementează sub nicio formă activitatea personalului medical din cele 19 unităţi sanitare. Precizăm că fiecare unitate sanitară are propriul Regulament intern care este elaborat de Comitetul director şi aprobat de manager. (…) Primarul general Gabriela Firea nu are nicio atribuţie în elaborarea regulamentelor interne ale instituţiilor din subordine, deci nici în realizarea regulamentului intern al ASSMB”, precizează sursa citată.

Potrivit ASSMB, ”Regulamentul intern precedent din 2019, prevedea la art. 60: ‘În situaţia în care vreun salariat este contactat de către jurnalişti/ ziarişti, acesta îi va îndruma către Biroul de presă al instituţiei ori către conducerea ASSMB. Salariaţii nu vor furniza reprezentanţilor presei informaţii privind ASSMB sau în numele acesteia, cu excepţia cazului în care au fost abilitaţi expres, în scris, în acest sens’ ”.

ASSMB vine cu explicaţii legate şi de art. 61 din actualul regulament intern al…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.