Cele mai bune masini ale anului 2018 pentru condusul pe zapada

Mazda CX

Avand o manevrabilitate agila, bazata pe tractiunea integrala, Mazda CX-3 este masina perfecta pentru anotimpul rece. Modelul poseda un motor de 2.0 litri cu 4 cilindrii, dar care este, in acelasi timp, economic. Ca si noutati, Mazda a adaugat volanul incalzit si franarea de urgenta.

Ford Fusion

Unul dintre putinele automobile de dimensiuni medii, pe care il puteti conduce fara griji pe timp de iarna, datorita tractiunii integrale de care dispune. Ford Fusion este disponibil cu 4 tipuri de motoare. Pentru confort sporit, aruncati o privire asupra pachetului SE.

Subaru Outback

Subaru Outback are avantajele sale fata de liderii europeni de pe piata, fiind o masina cu buna garda la sol, care permite conducerea pe soselele pline cu zapada. Desi nu este deosebit de sportiv, este o alegere buna pentru anotimpul rece.

Volkswagen Atlas

Are pana la 7 locuri si a deschis anul in forta, fiind primul din top in clasamentul SUV-urilor. Cumparatorii pot inlocui tractiunea standard cu tractiune fata pentru sistemul de tractiune integrală VW 4Motion, care ofera mai multe moduri de conducere, inclusiv o setare Snowy.

Audi A4

Este automobilul perfect pentru climatul rece, fiind unul dintre cele mai bune din clasa sa. Dispune de motoare cu patru cilindri cu turbocompresoare si scoruri excelente de siguranta. Audi este cunoscut pentru sistemul sau de tractiune integrala Quattro, dar retineti ca modelul A4 vine cu tractiune pe fata, ceea ce ar trebui sa fie un avantaj pe timp de iarna.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.