Celebritati care si-au schimbat sexul

Exista celebritati care nu se sfiesc sa isi declare deschis lumii sentimentele si felul in care gandesc. De asemenea, isi recunosc orientarea sexuala, chiar daca pare sa socheze pe unii. La fel s-a ajuns si in legatura cu felul in care se simt in trupul lor si cu genul lor.

In acest fel, avem si celebritati care au sustinut sus si tare ca nu se simt bine in corpul lor si ca isi doresc sa faca in sfarsit schimbarea de sex care le va aduce implinirea sufleteasca.

Uite cateva nume de celebritati care si-au schimbat sexul

1. Laverne Cox

Poate ca nu oricine cunoaste cine este Laverne Cox, insa cei care se uita la serialul „Orange Is the New Black” vor sti cu cine sa asocieze numele. Starul din serialul de la Netflix este unul dintre cele mai cunoscute celebritati transgender din SUA.

Ea a facut valuri cand a aparut pe coperta revistei Time incurajand si alti oameni sa vorbeasca deschis despre ceea ce simt.

Suntem acum intr-o lume in care din ce in ce mai multe persoane transgender doresc sa vina in fata si sa spuna ‘Acesta sunt eu’.”

2. Caitlyn Jenner

Ceva mai cunoscut in lumea showbizului, fostul sportiv si reality star Bruce Jenner, este acum Caitlyn Jenner. El este tatal lui Kylie si Kendal Jenner, dar acum se poate spune ca este si un fel de mama a lor, pe langa Kriss Jenner, fosta lui sotie. Vedeta sustine ca s-a luptat cu identitatea sa inca de cand era mica si atunci a fost foarte greu sa faca asta, cu lumea in jur care nu intelegea acest lucru.

3. Chaz Bono

Chaz Bono, nascut Chastity Bono, fiul lui Sonny Bono si al lui Cher, este probabil unul dintre cei mai cunscuti barbati transgender din lume. El a declarat ca in tinerete confunda sentimentele sale ca fiind legate de orientarea sexuala. Dar de fapt a fost vorba de identitatea de gen care nu ii dadea pace.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.