Pudra de finisare pentru ten Hydra-Mist Set & Refresh – perfecta pentru pielea uscata

Noua pudra de finisare pentru ten Hydra-Mist Set & Refresh pe care o poti gasi la Sephora este perfecta pentru pielea uscata. Desi nu ai zice ca un asemenea produs este bun pentru un ten cu tendinte de uscare. Dar din contra. Este hidratanta si finiseaza machiajul in acelasi timp.

Probabil ca si tu daca ai o piele uscata, deshidratata si care se cojeste usor, rar te mai folosesti de pudre pentru fata. Mai ales pe timp de iarna si vreme rece. Dar noua pudra de la Becca Cosmetics revolutioneaza categoria asta de produse pentru a oferi chiar si tenului uscat hidratarea de care are nevoie.

Chiar daca pudra de finisare Hydra-Mist Set & Refresh este fina si prafoasa la atingere, se simte aproape rece si umeda atunci cand o folosesti pe fata

Se simte ca si cum ai masa pe piele o crema rece si proaspata. Acest efect magic asupra unui ten chiar si uscat se datoreaza stiintei si cercetarilor.

Formula acestei pudre de finisare de la Becca Cosmetics contine glicerina si apa, doua ingrediente care sunt cunoscute pentru faptul ca mentin umezeala in piele pentru a o hidrata corespunzator. Aceste substante se regasesc in pudra, urmand ca atunci cand o vei intinde pe fata sa se deschida si sa imbratiseze pielea. Pe masura ce apa se evapora, ofera un efect racoritor tenului, si totusi nu formeaza o consistenta asemanatoare unei creme. Deoarece nu contine nici emulsificatori si nici ceara ca alte produse.

Este ca un vis pentru cele cu pielea uscata. Si totusi, pentru ca este plina de agenti de hidratare, pudra Hydra-Mist Set & Refresh nu iti va matifia machiajul asa cum o fac alte pudre traditionale.

Ce este important de stiut este faptul ca dupa ce o vei aplica usor peste make-up cu un pamatuf mare, asigura-te ca vei indeparta excesul din zona T. Astfel, vei avea un ten curat si proaspat, cu toate ca este machiat, timp de vreo 4 ore. Daca vrei sa mai afli pareri despre acest produs, intra pe site-ul Sephora si citeste comentariille. De altfel, tot de acolo o vei si putea comanda.

Sursa foto: sephora.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.