Bere facuta dupa retete secrete

Pet-urile ne-au invadat si concomitent cu ele berea si sucurile facute in cantitati industriale. Produsele de serie sunt peste tot. Abundenta de marfuri ne satisfice si demonstreaza si carcotasilor ca o ducem mult mai bine, dar nu este asa ca va vine pofta din cand in cand de o bere artizanala ?

Ca sa va dati seama ca este o bautura rara si facuta dupa retete speciale, va informez ca anual, in Romania se produc numai 10 cisterne de bere arizanala.

Dar ce are special aceasta bautura fata de berea comuna pe care o poti cumpara de oriune?

Pot face paralela foarte usor comparand un ceai vandut la borcan din plastic sau cutie din carton cu ceaiul fin, baut de cunoscatori, cu aroma de visine, cirese amare, midgale, trandafiri, iasomie sau fructe.

Una este sa savurezi o ceasca din care ies parfumuri ispititoare si alta sa bei o zeama colorata si dulce!

Berea artizanala se distinge de la fabricare pana la ambalare. In primul rand, nu se ambaleaza in orice sticla din plastic, ci in sticla de sticla fina, cu forme seducatoare, eticheta si navetele fiind personalizate.

In al doilea rand, gustul ei se detaseaza de al berii de serie.

Cunoscatorii au preferinte si stiu exact ce sa aleaga dintre cele patru tipuri de bere artizanala. Berea Ale este mai dulce, dar are un continut mai mare de alcool. Berea Lager este mai amaruie si are un continut foarte mic de alcool, Porter este maro-rosiatica si aromata, avand un gust complex de malt, ciocolata, cafea si lemn dulce, iar berea Stout este…

Continuarea Aici

You might also like