Boli ale omului modern si elemente din natura care ne pot ajuta

Omul din ziua de astazi are multe avantaje, insa acest ritm de viata alert si tehnologizat vine cu un pret. Nu mai avem timp pentru propria persoana si ne neglijam adesea. Cu timpul, organismul nostru da semne de oboseala si incep sa apara unele probleme de sanatate. Gastrita este una din cele mai comune astfel de probleme. https://bioclinica.ro/pentru-pacienti/articole-medicale/gastrita-cauze-simptome-tratament-si-prevenire consta in inflamatia membranei mucoasei stomacului in interior. Aceasta inflamatie poate varia ca marime, de la roseata simpla la eroziuni. Cauzele gastritei sunt unii factori agresivi asupra mucoasei, cum ar fi medicamentele (in special antiinflamatorii) si contaminarea cu Helicobacter Pylori, o bacterie care este localizata de obicei in stomac.

Care sunt simptomele

Gastrita este adesea asimptomatica. Cand sunt prezente, simptomele sunt: ​​digestie dificila, greata, arsura si / sau durere in partea centrala a abdomenului, in varf sau in centru. Mai rar, varsaturile sunt prezente, adesea dupa masa, dar uneori si pe stomacul gol. Uneori durerea dispare sau dispare dupa mancare.

Cand simptomele sugestive de gastrita sunt prezente la subiectii tineri, primul lucru de facut este sa se descopere daca este vorba despre Helicobacter Pylori care poate fi efectuat cu examinarea scaunului sau cu Testul respirator, in care pacientul, dupa ce a consumat o solutie speciala trebuie sa sufle pur si simplu intr-o eprubeta. Aerul astfel emis va fi apoi analizat…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.