Boris Johnson lansează un program de testare în masă pe măsură ce economia se redeschide

Premierul britanic Boris Johnson a declarat, luni, că toată lumea din Anglia va putea face un test COVID-19 de două ori pe săptămână într-o nouă încercare de urmărire a pandemiei, pe măsură ce societatea se redeschide și lansarea vaccinului continuă în ritm rapid.
Johnson, care se așteaptă să confirme planurile de relansare a călătoriilor internaționale și deschiderea unor secțiuni ale economiei mai târziu luni, a declarat că noul program de testare în masă va rupe lanțul transmisiunilor și va detecta cazurile asimptomatice.

Întrucât o mare parte din Europa intră în noi blocaje pentru a aborda cazurile în creștere, Johnson a stabilit un plan eșalonat pentru a ușura restricțiile în următoarele luni, un impuls uriaș pentru una dintre cele mai afectate țări din timpul pandemiei.

„Pe măsură ce continuăm să facem progrese semnificative în ceea ce privește programul nostru de vaccinare și cu foaia noastră de parcurs pentru reducerea cu prudență a restricțiilor în curs, testarea rapidă regulată este și mai importantă pentru a ne asigura că aceste eforturi nu sunt irosite”, a spus Johnson într-un comunicat.
Ministrul junior al sănătății, Edward Argar, a declarat că testele vor fi trimise la case sau întreprinderi sau preluate de la farmacii sau centre de testare. El a spus că este încrezător că oamenii se vor izola.

„Oamenii fac ceea ce trebuie”, a spus el pentru Sky News.

Testarea sporită îi va…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.