British Airways solicită ca persoanele vaccinate să călătorească fără restricții

Noul șef al British Airways a spus că persoanelor vaccinate ar trebui să li se permită să călătorească fără restricții și persoanelor nevaccinate cu un test COVID-19 negativ, întrucât și-a expus ideile pentru o reluare a călătoriei cu o lună înainte ca guvernul britanic să își finalizeze planurile.
Sărbătorile nu vor fi permise până cel târziu pe 17 mai, a spus guvernul, dar înainte de aceasta, pe 12 aprilie, Marea Britanie va anunța cum și când se pot relua călătoriile neesențiale în și din țară.

Sean Doyle, numit director executiv al British Airways în octombrie anul trecut, a cerut Marii Britanii să colaboreze cu alte guverne pentru a permite vaccinurilor și aplicațiilor de sănătate să deschidă călătoriile, după un an în care zborul minim a lăsat multe companii aeriene la limita rezistenței.

„Cred că persoanele care au fost vaccinate ar trebui să poată călători fără restricții. Cei care nu au fost vaccinați ar trebui să poată călători cu un rezultat negativ al testului ”, a spus el.

Doyle a spus că lansarea vaccinurilor l-a făcut optimist pe British Airways că va reveni în această vară, dar a adăugat că recuperarea depinde de ceea ce se spune pe 12 aprilie.

El dorește ca guvernul să sprijine aplicațiile de sănătate care pot fi utilizate pentru a verifica rezultatele negative ale testului COVID-19 și starea de vaccinare a unei persoane.
Aplicațiile vor fi esențiale pentru facilitarea…

Continuarea Aici

You might also like