Cadouri deosebite pentru prietenele tale – 6 idei amuzante

Alegerea cadoului potrivit pentru cineva poate să fie destul de dificilă. Poate că nu întotdeauna cunoști atât de bine persoana căreia trebuie să îi oferi un cadou sau mai ales gusturile sale.

Când vine vorba însă de prietenele tale, sarcina alegerii unui cadou potrivit nu are cum să nu fie amuzantă și plină de satisfacții. Acum te poți juca, mai mult ca oricând cu imaginația și să alegi cele mai inspirate cadouri, mai ales pentru că vă cunoașteți de atâta timp și vă știți reciproc gusturile.

Chiar dacă îți cunoști bine prietenele și preferințele lor, vrem să te surprindem, în plus, cu câteva idei amuzante și inspirate de cadouri. Iată mai jos câteva idei în acest sens.

Ce cadouri amuzante poți găsi pentru prietenele tale?

   1. Un cadou care să o facă să-și uite vârsta!

Ai, cumva, vreo prietenă speriată de o vârstă anume, de exemplu cea de 30 de ani? Nimic mai simplu! Oferă-i cadou un poster amuzant, unde va descoperi, prin răzuire, 30 de tipuri de activități pe care le poate face la această vârstă. E momentul să-și facă un tatuaj, sau să-și cumpere o casă? Va găsi multe idei numai bune de pus în practică în acest tip de cadou-reminder haios!

   2. Un shaker pentru băuturile de la petreceri.

Pentru a o ajuta pe prietena ta să celebreze orice moment aniversar, alege drept cadou un shaker de băuturi pentru prepararea unor cocktailuri delicioase. Separat sau în completarea unui set de pahare, o…

Continuarea Aici

You might also like