Cadouri pentru calatori pasionati

Incurajeaza aventurile in lumea larga cu aceste cadouri pentru calatori pasionati. Sunt potrivite atat pentru femei, cat si pentru barbati. Deci ai de unde alege in functie de gen si de preferintele prietenilor tai.

Fa vacantele celor din grupul tau sa fie mai usoare si mai confortabile cu ajutorul acestor produse, accesorii si gadgeturi de nelipsit.

Ce poti oferi in dar unor calatori pasionati cu adevarat de explorarea lumii

  • Hamac

Fa orice vacanta sau drumetie un lucru cu adevarat aventuros si natural cu ajutorul unui hamac de calitate. Un asemenea produs este grozav atat pentru o femeie, cat si pentru un barbat si ii va folosi lui sau ei in vacantele sale ori chiar in timpul liber.

  • Harti sau ghiduri de calatorii pentru destinatii diverse

Stii deja pe unde mai vor sa calatoreasca prietenii tai? Atunci ofera-le in dar inainte sa isi ia ei harti utile sau ghiduri perfecte cu ponturi si idei de vizitat sau de explorat in acele zone. Iti vor ramane recunoscatori cu siguranta.

  • Trusa de cosmetice si ingrijire pentru el sau pentru ea travel-size

Stii ca o asemenea trusa este o necesitate in orice excursie in care merge cineva. De ce nu ai face chiar tu cadou un asemenea set travel-size cu tot felul de produse mini de ingrijire pentru el/ea? Un cadou util si genial.

  • Camera foto

Daca deja ai trecut de ideile de cadouri mai mici sau deja le-ai folosit pe toate cele pe care le aveai in minte, fa cadou unor calatori pasionati o camera foto micuta, dar puternica. Este intr-adevar o idee de cadou mai scumpa, dar merita toata atentia ta. Iar daca cel care o primeste iti este foarte apropiat, atunci sentimentul de recunostinta va fi mai mare.

  • Harta fizica razuibila

Cel mai inedit si genial cadou pentru cei ce iubesc calatoriile este o harta a lumii ce poate fi razuita. Poate ca ai mai auzit de o asemenea idee, dar este la fel de potrivita pentru un barbat, cat si pentru o femeie. Astfel, prietenii tai vor putea tine pasul cu tarile sau insulele in care au ajuns pana acum. Dupa fiecare dintre calatoriile lor prin lume.

Ai gasit pana acum vreo idee care sa iti surada? Crezi ca stii ce sa le iei data viitoare unor prieteni calatori pasionati?

Sursa foto: travelgirls.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.