Cele mai frumoase locuri in care sa-ti petreci Revelionul

Revelionul este noaptea magica dintre ani cand toata planeta se reuneste pentru a sarbatori sosirea unui nou an. Este momentul cand se fac planuri, se iau decizii si se pun la cale rezolutii pentru lunile ce vin. Tie iti place mai mult sa petreci aceasta noapte acasa cu familia, in oras sau la cabana cu prietenii ori poate doar tu cu partenerul de viata undeva departe?

Ai putea sa faci altceva in noaptea dintre anii 2018 si 2019. Sa fii intr-un loc unde nu ai mai fost pana acum si sa te bucuri de experienta asta intr-un mod mai deosebit.

Uite cateva dintre cele mai frumoase locuri unde ti-ai putea petrece Revelionul

1. Hong Kong – China

Revelionul in acest oras chinez se axeaza pe un joc de lasere si un adevarat show de artificii in Victoria Harbour. Ai putea merge chiar la Ce La Vi Sky Bar, restaurantul Felix de la etajul al 28-lea al Peninsula. Sau ai putea toasta cu vin fiert la barul cu terasa Red Sugar la The Kerry.

2. Val d’Isere – Franta

In aceasta statiune de ski din Alpii francezi, iubitorii de zapada asteapta la fel de mult petrecerea dintre ani la fel ca si skiatul pe partiile de vis. Ai putea sa te cazezi la un apartament de lux in La Refuge de Solaise, la o altitudine de 2,551 metri. Pe langa zapada din plin, peisajul magnific si mancarea buna frantuzeasca, vei avea parte de o petrecere de Revelion grozava.

3. Rio – Brazilia

Daca vrei sa petreci in noaptea dintre ani intr-un loc mai exotic, atunci alege Rio, orasul distractiei. Nimeni nu stie sa petreaca mai bine decat brazilienii. De ce nu le-ai urma exemplul? Mergi la plaja Copacabana unde trupe de artisti canta live si unde vei gasi dansatori care vor dansa toata noaptea pana dimineata.

4. Viena – Austria

Acest oras nu este grozav doar pentru a-l vizita de sarbatorile de iarna si pentru a vedea piata de Craciun. Este la fel de grozav si pentru a-ti petrece Revelionul acolo. Ba chiar poti merge la Balul de Anul Nou tinut in Palatul Imperial Hofburg. Trebuie sa te imbraci la patru ace, dar se merita totul. Si banii dati pe aceasta ocazie, de asemenea.

Sursa foto: valdisere.com

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.