De ce ne place sa calatorim ?

Motivele pentru care multe persoane iubesc călătoriile nu sunt ușor de ales pentru a fi cinstiți in a le mentiona. Primul și unul dintre cele mai importante motive pentru care imi place foarte mult sa calatoresc este ca aceasta oportunitate imi ofera ocazia sa ies din zona mea de confort. Calatoria ma forteaza sa incerc lucruri noi, provocatoare si sa face uneori lucruri care alta data m-ar fi ingrozit. Calatoria si explorarea lumii reprezinta o adevarata binecuvantare.

Aventura

Fiecare calatorie este o noua aventura, o poveste noua și o noua amintire. Povestea si amintirea nu se pot compara intre ele, chiar daca vizitam aceeasi destinatie din nou si din nou. Calatoriile noastre se fac povesti care raman cu noi pentru totdeauna. Unele dintre ele sunt distractive, altele pot fi triste, iar unele sunt pline de adrenalina. Si la inceput, nu stii niciodata ce te asteapta, dar intotdeauna stii ca, cu siguranta va merita.

Calatoria este aventura si de aceea imi place sa calatoresc

Curiozitatea pentru diferite culturi, moduri de viata, mancare, oameni si gandirea lor sunt motivele pentru care imi doresc sa calatoresc in fiecare coltisor al lumii, de unde incerc sa iau tot ce este mai bun. Culturile din intreaga lume sunt foarte diferite. Unele persoane nu accepta aceste diferente, de aceea refuza sa  poate fi extrem de greu uneori.

Poate ca acest lucru va parea un pic nedrept, dar cred ca fiecare  noua calatorie este un prilej de a vedea realitatea aspra a vietii unde te vei confrunta cu diverse conditii in care traiesc multi oameni. Aceasta cunoaștere te face cu siguranta mai umila si mai modesta.

Am ajuns la concluzia ca iubim calatoriile deoarece datorita lor ajungem sa ne cunoastem pe noi insine. Cum spunea si Eliade, „cea mai pretioasa calatorie este aceea catre sufletul nostru, catre noi insine”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.