Locatii de top din Europa pentru cei aventurosi

Iti place aventura si sa explorezi lucruri cat mai noi si, eventual, care sa te tina cu sufletul la gura? Daca raspunsul este da, semanam! Nu incercam sa-ti inducem ideea ca muzeele sau orasele incarcate de istorie nu sunt de vizitat. Insa, uneori, ai nevoie de putina adrenalina. Fa-ti bagajele si hai cu noi in cateva locatii de top din Europa pentru cei aventurosi!

Croatia – Hvar

Pentru cei care adora drumetiile sau alpinismul, insula Hvar din Croatia este perfecta! De asemenea, deschiderea la Marea Mediterana este perfecta pentru a experimenta scufundarile de la baza stancilor. Daca sunteti curajosi, inchiriati un caiac si explorati insulitele din jur!

Irlanda – Coasta de Vest

Daca sunteti iubitori de sporturi nautice, atunci Coasta de Vest a Irlandei este destinatia perfecta pentru voi! Vantul de Vest puternic, care se formeaza pe coastele Oceanului Atlantic, favorizeaza practicarea surfingului sau kite surfingului. Daca doriti sa inotati, sa vasliti, sa pescuiti, puteti gasi nenumarate lacuri si rauri adapostite. Puteti sa calariti pe suprafata Coastei de Vest, pe langa malul Oceanului Atlantic.

Turcia – Cappadocia

Peisaje uimitoare, stanci parca sculptate de natura, baloane cu aer cald si o arhitectura speciala – toate acestea fac parte din superba Cappadocie, aflata in Turcia. Pentru ca aveti spirit de aventura, incercati deja celebrele “plimbari” in aer cu baloanele cu aer cald. Nu veti regreta nicio secunda, deoarece veti observa mai bine de sus frumusetea acestor locuri.

Islanda – Reykjavik, Coasta de Sud

Pe coasta de Sud a Islandei se poate observa, intr-un peisaj de poveste, aurora boreala. Ziua, poti observa de aproape mamiferele marine ca balenele, bucurandu-te de peisaj!

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.