Top 5 destinatii in Europa

Calatoriile ne aduc o multime de amintiri placute, mai multe cunostinte, mai multe bucurii. Daca te gandesti sa mergi intr-un city break in urmatoarea perioada, poti sa tii cont de cele mai vizitate destinatii din Europa. Iata mai jos cateva dintre ele:

 

  • Roma – daca inca nu ai vizitat Roma, ar fi bine sa o faci pentru ca este una dintre cele mai bune destinatii de vacanta din lume! Celebrul Colloseo, pizza si pastele autentice, limba italiana armonioasa iti vor face vacanta de vis.

 

  • Paris – denumit si orasul dragostei, Paris este un oras plin de viata si cu o multimer de obiective turistice de vizitat. Turnul Eiffel, Monmartre, Sacre Coeur, Louvre sau Notre Dame sunt putinele obiective pe care trebuie neaparat sa le vizitezi daca ajungi in Paris.

 

  • Londra – capitala Angliei este poate destinatia turistica cu cea mai multa diversitate: de la cultura la arta culinara, de la oameni la obiective turistice si localuri.

 

  • Praga – un oras plin de vibratie, Praga te va incanta cu stradutele pietruite care leaga cartiere si restaurante stradale, parcurile impresionante si poate cele mai multe cafenele si localuri intr-o singura zona.

 

  • Instanbul – putin diferit de cele mentionate anterior, Istanbul ste singurul oras din lume situat pe doua continente si are poate cea mai bogata istorie si un oras impresionant de mare si frumos. Vechile palate, moscheile din epoca otomana, bisericile superbe prin arhitectura lor, bazarul sunt printre cele mai importante obiective pe care nu trebuie sa le ratezi
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.