Top 5 muzee de vizitat

Daca sunteti impatimitii istoriei si va doriti sa aflati cat mai multe despre obiceiurile si culturapopulatiei tarii in care va aflati, vizitarea muzeelor este clar in lista voastra de prioritati. Haideti sa vedem care sunt cele 5 muzee pe care trebuie sa le vizitati, in cazul in care nu ati facut-o deja!

Musée d’Orsay –  Paris, Franta

A fost votat drept cel mai bun si complet muzeu al lumii, luandu-se in considerare si frumuseteacladirii. In trecut a fost o cunoscuta gara si, in prezent, gazduieste mai multe opere de arta pentru care este vizitat anual de milioane de turisti. Biletul de intrare costa 14 euro.

Muzeul National si Memorial 9/11 – New York, S.U.A.

Acest muzeu a fost construit in memoria victimelor atentatului de la 9 septembrie 2001, in care si-au pierdut viata numerosi oameni nevinovati. Aflat exact pe locul in care se aflau turnurile gemene WTC, muzeul spune trista poveste a nenorocirii din acea data. Biletul de intrare costa 24 $.

The British Museum – Londra, Marea Britanie

Este cel mai vizitat muzeu din Londra si dateaza inca din 1753. Gazduieste cele mai vechi artefacte, carti si manuscrise, care dateaza inca din antichitate. Intrarea in muzeu este gratuita.

Muzeul National Prado – Madrid, Spania

Muzeul National Prado gazduieste o impresionanta colectie de opere de arta, semnate de catre cunoscuti pictori spanioli, ca Goya sau Velasquez. Biletul de intrare costa 15 euro.

Muzeul Acropole – Grecia

Daca sunteti pasionati de tot ce inseamna Grecia antica, muzeul elen este destinatia perfecta pentru voi! Intrarea costa 5 euro.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.