Care este forma unghiilor ce ti se potriveste cel mai bine

Fie ca preferi ca forma unghiilor sa fie clasica, precum patrata sau rotunda, fie ca preferi un look mai extrem, cum ar fi forma de tip stiletto, ceea ce urmeaza este perfect pentru tine. Asta ca sa iti dai seama care este cea mai potrivita manichiura in functie de felul in care ai unghiile.

Forma unghiilor, ce si cui ii sta mai bine

1. Unghii rotunde

Acest look natural si clasic este foarte simplu de intretinut. Chiar daca iti vei rupe vreo unghie, poti sacrifica un pic din lungime pentru a-ti pastra forma. Acest stil se potriveste cel mai bine pe unghiile care sunt scurte sau care au crescut doar un pic peste varfurile degetelor.

2. Unghii ovale

Aceasta forma este mai dificil de obtinut, chiar daca nu pare asa. Ea poate ajunge usor in stilul migdala sau rotund, daca vei pili prea mult. Daca ai unghii scurte, nu vei putea obtine aceasta forma decat daca nu apelezi la gel. Dar daca iti intorci palma catre fata si varfurile unghiilor se pot vedea, atunci o poti obtine cu mare atentie.

3. Unghii de forma migdalei

Spre deosebire de unghiile ovale, care au marginile usor conice, forma unghiilor in stil migdala este un pic mai glamorous. Isi ia numele din faptul ca intreaga unghie arata ca o migdala, cu varful usor alungit si o baza mai rotunda. Forma aceasta merge de minune realizata pe unghiile medii sau lungi, de vreme ce este nevoie de lungime.

4. Unghii patrate

Se spune ca ar fi cea mai usoara forma de creat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pilesti drept varful unghiilor. Insa, chiar daca este usor de realizat, este mai greu de intretinut. Atat femeile cu unghii naturale, cat si cele cu unghii cu gel pot obtine acest look. Insa, arata mai bine pe unghii lungi.

5. Unghii stiletto

Numita dupa incaltamintea cu tocuri cui inalte, forma unghiilor stiletto este dramatica si necesita multa intretinere. Aceste unghii au un varf foarte ascutit si laterale bine pilite. Pentru a obtine un asemenea look ai nevoie de unghii lungi naturale sau de unghii cu gel.

Insa, trebuie sa stii ca pe unghia naturala o asemenea forma nu va rezista mult din cauza ca se va rupe. Asta daca unghiile tale sunt mai putin tari si cu tendinte de crapare.

Forma unghiilor se leaga destul de bine si de personalitatea ta. Asadar, spune-mi ce stil de unghii porti ca sa iti spun cine esti.

Sursa foto: ea.md

You might also like