Care sunt beneficiile transportului în comun cu metroul

Metroul este cea mai rapidă modalitate de circulație, fără doar și poate. Foarte multe persoane aleg să folosească acest mijloc de transport, deoarece este mai eficient comparativ cu cele terestre. Însă, care sunt beneficiile pe care le aduce acest mijloc de transport la nivel de oraș:

reducerea timpului de deplasare a persoanelor care folosesc metroul, grație vitezei foarte mari pe care acest mijloc de transport îl poate asigura, comparativ cu oricare alt mijloc de transport terestru.
reducerea timpului de deplasarea a persoanelor care nu folosesc metroul, care obișnuiesc să folosească alte modalități de transport public terestru (autobuz, troleibuz, tramvai, etc.) sau mașini personale, din cauza decongestionării suprafeței carosabile.
scăderea cheltuielilor de întreținere a carosabilului, în urma reducerii traficului pe acesta.
reducerea cheltuielilor sociale, grație accentuării siguranței rutiere, urmare a decongestionării traficului de suprafață.
scăderea cheltuielilor de întreținere și îngrijire a autoturismelor personale ale populației (combustibil, uleiuri, piese de schimb, etc.) care preferă să folosească metroul în defavoarea mașinii personale.
facilitarea randamentului la locul de muncă a populației active, grație reducerii nivelului de stres care apare în trafic de la domiciliu și până la locul de muncă.
mărirea valorii trenurilor din zona de acoperire a metroului, grație ofertei de calitate pentru transport…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.