Idei de amenajare pentru camerele mici

Atunci cand locuiesti intr-o garsoniera, de exemplu, lipsa spatiului poate fi o problema majora. Atunci cand decorezi o camera atat de mica, parca orice ai adauga sau ai elimina din peisaj, spatiul tot nu se elibereaza. Iata cateva idei de amenajare pentru camerele mici.

Curatenia este foarte importanta atunci cand locuiesti intr-o garsoniera, de exemplu. Lucrurile ingramadite pe un scaun, la intamplare, vor face camera sa para si mai mica decat este. Incearca sa elimini lucrurile inutile si mobila pe care nu o folosesti. De asemenea, pastreaza toate lucrurile in ordine.

Atunci cand te hotarasti sa iti decorezi camera, foloseste culori deschise, pentru a crea luminiozitate si senzatia de mai mult spatiu. Evita culorile inchise, care vor micsora vizual camera in care locuiesti.

De asemenea, daca ai ales o culoare de mobila, draperii, paturi, incearca sa folosesti diferite tonuri si nuante ale acesteia. Intr-un cuvant, alege lucruri monocromatice. Lucrurile in diferite culori vor da impresia de un spatiu inghesuit.

Materialele pe care le alegi in momentul decorarii unei camere mici sunt foarte importante! Alege piese a caror material este unul usor, pentru ca lumina sa intre mult mai usor in incapere. Astfel, luminiozitatea va fi mult mai mare iar camera o sa para mai spatioasa.

Sunt foarte multe idei la care poti apela atunci cand vrei sa decorezi o camera mica. Alege stilul minimalist si vei fi mult mai castigat. Stilul scandinav, de exemplu, cu interioare albe este perfect pentru aceste tipuri de camere.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.