Cât de complicat este să găsești o farmacie care să merite să-i devii client fidel?

În ceea ce privește serviciile medicale și distribuția de medicamente, în țara noastră avem o ofertă destul de bogată. Există atât cabinete medicale de stat, cât și private, precum și farmacii la tot pasul, mai ales în marile orașe. Cu toate acestea, în special când vine vorba de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare și produse de îngrijire precum și experiența sau deschiderea către clienți a farmaciștilor, nu toate farmaciile sunt la fel.

Care sunt motivele care îi împiedică pe români să devină clienți fideli ai unei farmacii?

Mai ales când vii de la spital cu o rețetă de medicamente de la medicul tău, speri ca drumul la farmacie să fie singura abatere înainte de a merge acasă și de a te odihni pentru a-ți vindeca boala. Însă nu toate farmaciile sunt la fel de bine aprovizionate și de multe ori, în special atunci când tratamentul se bazează nu doar pe unul, ci pe mai multe medicamente și produse medicale, este dificil să găsim într-un singur loc tot ce ne trebuie.

În plus, de multe ori atunci când nu ne confruntăm cu o boală gravă, sperăm să putem scăpa de nevoia unei vizite la doctor primind sfaturi competente și îndrumare direct de la farmacist. Dar fiecare dintre noi a întâlnit situații când acești specialiști în medicină, de teamă să-și asume vreo răspundere sau din lipsă de experiență, evită să recomande chiar și cele mai simple tratamente.

În final, există și…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.