Cate ceva despre periuta de dinti sonica

Cu siguranta ca toata lumea isi doreste un zambet frumos, perfect sanatos si stralucitor, dar putini dintre noi stiu ca acest lucru nu depinde doar de calitatea pastei de dinti pe care o folosim. Un lucru important este tehnica de periere a dintilor. Clasicul periaj manual este eficient, mai putin costisitor si cel mai practicabil la momentul actual, insa eficienta acestuia tine si de executarea corecta a miscarii si de timpul pe care il alocam ingrijirii dintilor nostri. Iar cand vine vorba de acest lucru, o periuta de dinti sonica poate fi solutia problemelor dumneavoastra, pentru ca isi face treaba foarte rapid, foarte eficient si va asigura de o ingrijire corecta.

In comparatie cu periajul manual, o periuta de dinti sonica inseamna inainte de toate o dantura perfecta, intrucat periuta electrica de ultima generatie executa perfect miscarile de periere, pe care le recomanda si medicii stomatologi, fara a depunde vreun efort suplimentar.  Studiile au aratat ca periutele de dinti electice sunt mai eficiente in inlaturarea placii dentare, iar media eficientei periatului electric este aproximativ 11%, insa anumite modele au crescut pana la 50%.

Daca va intrebati pentru ce periuta sonica sa optati, ei bine, piata este plina de sute si mii de modele, tehnologia este foarte avansata in zilele noastre si cu siguranta producatori precum cei de la Philips, care au lansat pe piata periuta de dinti Philips Sonicare, va sunt de mare ajutor.

Printre beneficiile unei periute electice se numara si actiunea acesteia de a impinge fluidul in spatiile interdentare adanci, dar si de-a lungul gingiei, reusind sa indeparteze placa bacteriana interdentara si mai mult de atat contribuie la inalbirea substantiala a dintilor, ajuta ca gingiile sa fie sanatoase si petele sa devina pe cale de disparitie.

Foarte bine gandit periatul manual ramane intradevar suficient de bun si foarte ieftin, insa cei care sunt mai comozi, sau cei care trebuie invatati sa faca acest lucru, precum copii pot descoperi ca utilizarea unei periute de dinti electica transforma o corvoada intr-o activitate realmente placuta si mai usor suportabila.

You might also like