Cazul câinelul agresat în tramvai este rezolvat! Stăpâna care l-a maltratat a primit o amendă de 2.000 de lei.

Cazul fetei care și-a agresat propriul câine în tramvai a fost închis! Fata care l-a bătut pe cățelul de doar câteva luni în mijlocul de transport în comun din București, a primit o amendă de 2.000 de lei de către Serviciul Poliției Animalelor din cadrul Poliției Locale București. Mai mult, fata s-a hotărât să încredințeze  animalul pentru adopție, iar în momentul de față se caută o familie care să îi poată oferi acestuia toată dragostea de care are nevoie.

 

„Lucrătorii Serviciului Poliția Animalelor din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București au identificat-o pe tânăra care, săptămâna trecută, a fost filmată în timp ce își lovea câinele într-un mijloc de transport în comun. Invitată la sediul Poliției Locale a Municipiului București pentru a da explicații, A.G. a recunoscut incidentul. Astfel, pentru nerespectarea Legii 205/ 2004 privind protecția animalelor, femeia a fost sancționată contravențional cu suma de 2000 de lei. Mai mult, A.G. a predat câinele către Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, acolo unde acesta se afla acum spre adopție” este informarea Poliției Locale.

 

Acestea fiind urmările cazului de pe data de 11 martie, când, o femeie a fost filmată în timp ce își bătea puiul de ciobănesc german, într-unul dintre tramvaiele din București. În acele imagini care au devenit virale în doar câteva ore, se vede cum tânăra îl lovea pe câine cu brutalitate folosindu-se de pumni și certându-l pentru că a plecat de lângă ea.

„De ce ai fugit de mine? De ce ai fugit, nu ştii să stai lângă mine?”, îi spunea tânăra câinelui care în același timp primea și lovituri de pumni.

Călătorii din tramvai nu au intervenit nici o clipă pentru a opri suferința bietului cățel, însă, după ce imaginile au fost făcute publice, ASPA s-a autosesizat.

 

Sursa: observator.tv

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.